Chat with us, powered by LiveChat

CASE STUDY

Outdoor Classroom, Manchester

BRIEF

Sportsafe had worked with All Saints Primary School on two other projects in the previous 12 months – one nursery makeover and one KS2 Trim Trail and surfacing project. We were delighted to be chosen to work with them again on this project.
Due to a classroom expansion, the school required their existing storytelling area, complete with benches and a pergola to be moved to another area.

INSTALLATION

Sportsafe engineers proposed a plan to carefully remove, clean and reinstall the outdoor classroom and other items in the new location so the children could continue to get the full use out of their outdoor area. To complete the area, new Artificial Grass was also installed to ensure safety.

OUTCOME

All Saints were delighted with the outcome of the job. The new area can be used more frequently than the previous one, with no product loss or replacements. We were thrilled to give the storytelling area a new lease of life and loved hearing how much the children enjoy using it. See you again soon, All Saints!

SHARE YOUR BASKET